Deskundig

Onafhankelijk

Persoonlijk

Waar jij maar wilt

Wat wil jij doen met de overwaarde op je woning?

 

Het is tegenwoordig steeds normaler om de hypotheek volledig af te lossen in 30 jaar. Hierdoor zijn woonlasten na het aflossen van de hypotheek gelukkig erg laag. Maar wat nu als:

 

- Je overwaarde wilt gebruiken om te verbouwen?

- Ja pensioen is niet voldoende om je wensen na te streven?

- Je de overwaarde uit wilt geven aan wat je maar wilt?

 

Steeds vaker spreken wij mensen die een ruime overwaarde hebben op hun woning. Dat is ook niet gek met een woningmarkt die al jaren doorstijgt. Dan kan het zomaar interessant zijn nu al te kijken naar je mogelijkheden, zeker met de lage rentestand van tegenwoordig. Met het geld dat vrijkomt kun je nu doen wat al een tijd op je bucketlist staat! Bereken het hieronder zelf.

 

 

 

Maatwerk voor senioren

 

Veel senioren schrikken af bij het horen van de woorden overwaardehypotheek en verzilverhypotheek, dat is toch heel erg duur? Het klopt dat de "seniorenoplossingen" een prijskaartje hebben.

 

Wij kijken niet direct naar de "dure" verzilverhypotheek of andere seniorenoplossing omdat er vaak genoeg "goedkopere" alternatieven zijn!

 

Wij maken vrijblijvend inzichtelijk wat het voordeel is en wat de kosten zijn zodat je een goede overweging kunt maken. Zijn er voor jou geen reguliere mogelijkheden? Dan kunnen we altijd kijken naar de andere opties en "seniorenoplossingen".

 

 

Wil jij overwaarde op je woning benutten?

 

Je kunt opzoek gaan naar een goedkopere, wellicht kleinere woning. Hierdoor maak je de overwaarde vrij waardoor er meer te besteden is. Wil je niet verhuizen? Dan zijn er wellicht mogelijkheden met het oversluiten en/of verhogen van de hypotheek!

 

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel en vrijblijvend contact met je op om je wensen te bespreken.

 

Je mag uiteraard ook direct contact met ons opnemen! Gillian bereik je via 06-42312994. Voor Leon bel je 06-34524982.

 

 

 

 

Contactformulier