Deskundig

Onafhankelijk

Persoonlijk

Waar jij maar wilt

Over ons

Wij zijn een jong onafhankelijk advieskantoor met ruim tien jaar ervaring in de financiële dienstverlening! Via persoonlijke en laagdrempelige benadering hebben wij al vele klanten mogen adviseren. Wil je dat wij eens meedenken in je wensen en/of mogelijkheden? Het eerste oriënterende gesprek bieden we hiervoor gratis aan. Zo krijg je van ons gelijk een inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten en lasten, wel zo fijn.

Of het nou gaat om het kopen van je eerste woning, het verhogen van je bestaande hypotheek, het opnemen van overwaarde of het kopen van een volgende woning, wij bieden passend advies tegen een vast scherp tarief, dus geen verborgen kosten.

Wij staan tijdens kantooruren maar ook in de avond en eventueel weekend voor je klaar. Advies waar jij het wilt. Hieronder onze adviseurs:

Team

Picture teammember - Gillian van Burik

Gillian van Burik

Hoi, mijn naam is Gillian van Burik en woon mijn hele leven al om en in Utrecht, het mooiste stadsjie van het land. Sinds 2010 werk ik in de financiële dienstverlening, onder andere als verzekeringsadviseur en teammanager maar voornamelijk als hypotheek- en vermogensadviseur. Ik haal de meeste energie uit vragen die op het eerste gezicht niet mogelijk lijken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wil je mij direct bereiken? Dan kun je mij bellen of appen via 06 - 42312994

Picture teammember - Leon Kooij

Leon Kooij

Dag, ik ben Leon van De Drie advies. Graag denk ik met je mee over je wensen en mogelijkheden. Vaak zijn er meer opties dan je vooraf denkt! Ik neem je hier graag in mee, laagdrempelig en persoonlijk. Als klant kan je van mij verwachten dat ik zoveel mogelijk uit handen neem en ook mee denk in jouw situatie. Naast financieel adviseur heb ik ook ervaring als makelaar. Hier door kan ik je ook meer vertellen over de woningmarkt en hoe om te gaan met deze gespannen markt!


Wil je mij direct bereiken? Dan kun je mij bellen of appen via 06 - 345 24 982

Een greep uit de vele aanbieders waar wij mee samenwerken.

Picture teammember - ABN AMRO
Picture teammember - Obvion
Picture teammember - ING
Picture teammember - Venn
Picture teammember - Loyds