Deskundig

Onafhankelijk

Persoonlijk

Waar jij maar wilt

Welke opties heb ik

 

Als je lagere woonlasten wenst kun je natuurlijk altijd een extra aflossing doen op je hypotheek. Dit scheelt vaak slechts enkele euro's per maand. Je woning verkopen en goedkoper wonen is met de huidige huizenprijzen helaas geen optie meer. Gelukkig is er de mogelijkheid om je hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van je hypotheek kan tientallen en soms honderden euro's per maand opleveren! Bereken direct je voordeel!

 

 

Welke kosten heb ik bij het oversluiten van mijn hypotheek?

 

Bij het oversluiten van je hypotheek kunnen er kosten van toepassing zijn. Denk aan bijvoorbeeld de kosten van de notaris, taxateur en hypotheekadviseur.

 

De meest ideale situatie om je hypotheek over te sluiten is het moment dat je rentevaste periode afloopt. Je hebt tenslotte geen contract met je huidige hypotheekverstrekker meer. Als je de hypotheek oversluit voordat je rentevaste periode is afgelopen kan dat er voor zorgen dat de huidige hypotheekverstrekker een boete rekent. Ondanks de boete kan het alsnog lonend zijn om je hypotheek over te sluiten. 

 

Soms gebeurt het dat je inkomen lager is dan toen je de hypotheek afsloot bij het kopen van je woning. Juist in deze situatie kan het belangrijk zijn om lagere woonlasten te hebben. Een lager inkomen hoeft gelukkig geen belemmering te zijn.

 

Het oversluiten van je hypotheek is meer dan alleen het vergelijken van jouw rente met de huidige rentestand. Daarom is het belangrijk om je hier in te laten adviseren. Wij helpen je hier graag bij. Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op voor een oriĆ«nterend gesprek. Je mag uiteraard ook direct contact met ons opnemen! Gillian bereik je via 06-42312994. Voor Leon bel je 06-34524982.

 

 

Contactformulier