Maximale hypotheek

 

Bereken hier nu zelf je maximale hypotheek. In een paar simpele, snelle stappen weet je meer! Wil je meer weten na het invullen van de tool. Laat na uw berekening uw gegevens achter voor een vrijblijvend oriƫnterend gesprek.

 

 

Deze berekening geeft je snel en makkelijk een eerste indicatie, zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Wij kunnen ons voorstellen dat er wellicht nog vragen overblijven na het invullen, wij helpen je graag door deze te beantwoorden. Houd er rekening mee dat een hypotheekberekening altijd een momentopname is.

 

Het voordeel van een berekening voordat je opzoek gaat naar een woning is een stukje zekerheid. Je weet wat je ongeveer kunt lenen en welke maandlast daarbij hoort. Zo kun je gericht opzoek gaan naar een woning die binnen je mogelijkheden valt.

 

Uiteraard is het niemand ontgaan dat we in een overspannen woningmarkt verkeren waarin overbieden inmiddels helaas de standaard is. Wij vertellen je graag hoe de woningmarkt nu werkt en of en hoe je het beste de voorwaarden bij een bieding kunt formuleren! Heb je inmiddels de keuze gemaakt dat je je wilt laten bijstaan door een aankoopmakelaar? Wij werken met een aantal makelaars samen welke meedenken en niet alleen voor het snelle scoren gaan, wel zo fijn!