Maximale hypotheek

 

Bereken hier nu zelf je maximale hypotheek. In een paar simpele, snelle stappen weet je meer! Wil je meer weten na het invullen van de tool. Laat na uw berekening uw gegevens achter voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

 

Deze berekening geeft je snel en makkelijk een eerste indicatie, zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Wij kunnen ons voorstellen dat er wellicht nog vragen overblijven na het invullen, wij helpen je graag door deze te beantwoorden. Houd er rekening mee dat een hypotheekberekening altijd een momentopname is.

 

Het voordeel van een berekening voordat je opzoek gaat naar een woning is een stukje zekerheid. Je weet wat je ongeveer kunt lenen en welke maandlast daarbij hoort. Zo kun je gericht opzoek gaan naar een woning die binnen je mogelijkheden valt.

 

Uiteraard is het niemand ontgaan dat we in een overspannen woningmarkt verkeren waarin overbieden inmiddels helaas de standaard is. Wij vertellen je graag hoe de woningmarkt nu werkt en of en hoe je het beste de voorwaarden bij een bieding kunt formuleren! Heb je inmiddels de keuze gemaakt dat je je wilt laten bijstaan door een aankoopmakelaar? Wij werken met een aantal makelaars samen welke meedenken en niet alleen voor het snelle scoren gaan, wel zo fijn!

Kan ik deze woning kopen?

Een terechte vraag, zeker in de huidige markt! Hieronder kun je zelf een eerste overzicht krijgen van de haalbaarheid. Is je droomwoning haalbaar? Of wat is er nog extra nodig? Bereken het makkelijk en snel zelf.

Naast de standaard hypotheekberekening zijn er vaak nog andere mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld in sommige situaties gebruikmaken van Duokoop of wellicht dat je ouders hebt die garantwillen staan. Wij vertellen je graag welke extra mogelijkheden er zijn en welke financiële ruimte hierdoor ontstaat! Zo kan er maar net meer mogelijk zijn dan je vooraf denkt.

Bespaarcheck

 

Als je lagere woonlasten wenst kun je natuurlijk altijd een extra aflossing doen op je hypotheek. Dit scheelt vaak slechts enkele euro's per maand. Je woning verkopen en goedkoper wonen is met de huidige huizenprijzen helaas geen optie meer. Gelukkig is er de mogelijkheid om je hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van je hypotheek kan tientallen en soms honderden euro's per maand opleveren! Bereken direct je voordeel!

 

 

Welke kosten heb ik bij het oversluiten van mijn hypotheek?

 

Bij het oversluiten van je hypotheek kunnen er kosten van toepassing zijn. Denk aan bijvoorbeeld de kosten van de notaris, taxateur en hypotheekadviseur.

 

De meest ideale situatie om je hypotheek over te sluiten is het moment dat je rentevaste periode afloopt. Je hebt tenslotte geen contract met je huidige hypotheekverstrekker meer. Als je de hypotheek oversluit voordat je rentevaste periode is afgelopen kan dat er voor zorgen dat de huidige hypotheekverstrekker een boete rekent. Ondanks de boete kan het alsnog lonend zijn om je hypotheek over te sluiten. 

 

Soms gebeurt het dat je inkomen lager is dan toen je de hypotheek afsloot bij het kopen van je woning. Juist in deze situatie kan het belangrijk zijn om lagere woonlasten te hebben. Een lager inkomen hoeft gelukkig geen belemmering te zijn.

 

Het oversluiten van je hypotheek is meer dan alleen het vergelijken van jouw rente met de huidige rentestand. Daarom is het belangrijk om je hier in te laten adviseren. Wij helpen je hier graag bij. Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Je mag uiteraard ook direct contact met ons opnemen! Gillian bereik je via 06-42312994. Voor Leon bel je 06-34524982.